18.4.11


Selline tore vanakooli kosmos toimub nädalavahetusel. Kosmofon on vinge, Mahavoki süütuse võiksin ka lõpuks kaotada.
Kui tulete ja vahepeal preili Natalie Säde Metsa (tänasest 20) näinud pole ning teda sünnipäevakallistustega läbi pressinud, siis on see väga paslik koht nende tegemiseks.

Merry birthday 
soovin ma sul

 

Pikema jutu kopi-peistisin Rada7st:

Kosmose puhvet esitleb: 22.aprillil kell 21.00 avaneb von Krahli uste taga ainulaadse kosmosesüstiku salong, mille pardale on oodatud uued avastajad ja harjumuspärased seiklejad! Oma muusikasse vormitud uurimusi teistest dimensioonidest ja kaugetest galaktikatest vahetavad omavahel ning tutvustavad publikulegi maaväliste helide spetsialistid Kosmofonist ning Maad ja Taevast kogenud meistrid Mahavokist! Tõenäoliselt on tegu kõige kosmilisema duubel-kontsertiga, mis Eesti kultuurimaastikul pakkuda on!

Kosmofon on 2008. aastal ehitatud süstik, mida juhivad Martin Laksberg ja Rasmus Lill ning millega alates 2011. aastast sõidavad kaasa Andres Nõlvak ja Madis Zilmer. Kosmofoni teosed on kangelaslike kosmonautide elektroonilisprogressiivsesse muusikasse vormindatud teadaanded ja analüüsid tuhandete ja miljonite valgusaastate kaugustest seiklustest. Viimastel aegadel on Kosmofon püüdnud tähelepanu piiritaguste melomaanide seas ning muudab üsna peagi oma sõidusuunda , et kaugustesse kihutada!


Võrdluseks Kosmofonile alustas Mahavok 1982. aastal ning suundus sujuvalt edetabelitesse, Üleliidulistele lavadele, kultuurimajadesse ja südametesse. Äärmiselt loomingurohke ja mahuka 2010. aastal väljastatud albumiga ´Galaktikad´ avastati ka sise- ning väliskosmos! Harva live andev Mahavok esitleb 22.aprilli kahte seni kõlamata lugu!!!


Maa ja Taeva vahele hõljumist muudab hiljem kergemaks plaadimuusikat valiv Martin Laksberg


Pääse: esimesel tunnil 5€ / Piletilevist ja enne südaööd 6 € / hiljem 8 €


 Kirjutas rada7-me ivo 

No comments:

Post a Comment