6.12.09

OU, beibi. Reedel oli vanas koolis Playbox mille žüriisse kuulusin. Mind nimetati kooli vilistlase (eriti naljakas on seda endakohta kuulda) ja tulevase moeloojana (hahahagafgaf) välja. Armumise sain ka sealt.

Eila pildistasin Read ja Evelini metsas. Nägid välja nagu rikkad prostad. Värviliste Moskvast pärit suitsudega. Väga peen. Saime hunniku publikut kõrvalmaja ehitusplatsilt ning hoone jõukas omanikki kõnetas meid. Vihm aga ajas meid tuppa. Ja edasi autosse. Esialgu Thunderbirdi, kus me suutsime tahavaatepeegli laest alla murda ning ohutuled põlema panna. Need jäid ööseks ka, või vähemalt seniks kuni aku tühjaks sai, sest autotundjatena nagu me oleme ei osanud neid maha võtta.













Edasi trippisin perega Viljandisse vanavanemate residentsi kus sai jälle üleliia süüa. Õnneks enamus oli kala (viis erinevat) niiet mina end kinni ei tõmmanud.





na: kell 1900 on Kaarli kirikus täna heategevuskontsert - Iiris laulab.
homme:
esimene teooriatund
17.dets:
Revalia poistekoori kontsert - panen seal veits soolovärki

martin dupont - inside out

2 comments:

  1. Mm, jaa, mul ei lähe vist iial meelest, kuidas kunagi palju-palju aastaid tagasi te olite pisikesed tüdrukud koos teise Johannaga ja korraldasite Westholmis moeshowd ja mind kutsuti žüriisse ning tutvustati kui "endist õpilast ning moegurut". Väga nunnu ja väga naljakas oli see. Üüratu kompliment muidugi ka.

    ReplyDelete
  2. Oh, kuidas see galerii mulle meeldis nüüd küll.

    ReplyDelete