14.11.09




Käisime kaheteistkümnekesi kinos neljapäeval 2012 vaatamas. Okei, hullult suur poleemika oli juba eos selle ümber tekkinud. Maiad, maailma lõpp, looduskatastroofide katastroof, maakoore nihe jne. Aga fakk ju hollivuud! Kogu see kamm kestis 2,5 tundi, enamusajast oli mingi mõttetu maailmapäästmise mäsu USAkate poolt, enamvähem, samas usakad seadsid inimkonna pääsemise ohu alla, so .. see peaks ka mingi ilmselge vihje olema. Ja türrrvel, sa ei hakka oma eks-naisega musitama kui sa pead freakin 1 minuti jooksul mingi kuradi ulmeka Noah's-ark2-e ära päästma koos kaelkirjakute ja muude loomadega.
Loomadest veel nii palju, et kui peakski igast liigist 2 isendit päästma, siis mismõttes nad saavad paljuneda, kui hiljem vabaks lastes nad söövad nagunii kõik üksteist ära. Ning teised loomad olid kinos, keda oli umbes kolmveerand saali, kes narsid eriti lamedate fck-you näitamiskohtade ning madala huumori peale.
Ühesõnaga. Maa ning inimese+loome hukkumine oli kahjuks kõige parem selles filmis. Ning minumeelest kogu see asi venis ka.

Eile käisin koolis - näed! Ja ekas, kus järgmise tunni ülesanne on 5-8 pilti "sotsiaalne/asotsiaalne aspekt korravalves", ja emmeissiga Sõpruses "Los abrazos rotos" vaatamas. Normaalne oli. Ka veits pikk. Ma pean seda veel natuke seedima.

Igatahes, aita mind selle fototeemaga.

5 comments:

  1. ära vaata nii halbu filme, käi sõpruses, see pannakse varsti kinni! musi, näeme arne süntaril äkki?

    ReplyDelete
  2. Sõpruses käin ka, ja. Aga katastrooffilmid ja zombikad on paraku need, mis mind ikkagi tõmbavad.

    Arne süntarist ma ei tea midagi ..?

    ReplyDelete
  3. kas ma tegelikult kommenteerisin seda kell 5.08? :D
    aga ma ei tea, Arne kutsus mind läbi Aro..küll info ka sinuni jõuab..või noh, just jõudis!

    ReplyDelete
  4. Täiega musitaks, kui maailm otsa saama hakkaks. Tegelt ka.

    ReplyDelete
  5. No okei. Tunnistan, et ma ka .. aga point on selles, et kui mees oli mingi käkiga hakkama saanud ja lubas maailma päästma minna, siis ei saa ju ometi viivitada. Hiljem!

    ReplyDelete